Direktlänk till inlägg 28 maj 2013
Betyg: 3.9 av 5
Pris per kg: ca 19 kr (maj 2013)
Fritt från gluten, innehåller mjölkprotein
Ger ca 6 port.
Ingrediens | Mängd |
Sejfilé (fryst) | 30 g |
Potatis | 820 g |
Vispgrädde (ca 40 % ) | 120 g |
Gröna ärtor (frysta) | 235 g |
Dill (färsk) | Någon kvist |
Tips: För att fisken ska hålla värmen bättre kan det vara en idé att koka den samtidigt som ärtorna istället för samtidigt som potatisen. Skillnaden i koktid blir dock lite större då fisken kan behöva koka lite längre än ärtorna. Om konsistensen blir för tjock kan den spädas med uppvärmt vatten.
Ingrediens | Miljömärkning/miljökrav | Butik |
Sejfilé (fryst) | MSC | COOP |
Potatis (jutlandia) | KRAV | COOP |
Vispgrädde (ca 40 %) | KRAV | COOP |
Gröna ärtor (frysta) | Änglamark | COOP |
Dill (färsk) | KRAV | COOP |
Rotkojs med fläskkarré Betyg: 3.8 av 5 Pris per kg: ca 28 kr (maj 2013) Fritt från gluten, innehåller mjölkprotein Ger ca 5 port. Ingrediens Mängd Kålrot 220 g ...
Sjömansbiff Betyg: 4.4 av 5 Pris per kg: ca 22 kr (maj 2013) Fritt från gluten och mjölkprotein Ger ca 6 port. Ingrediens Mängd Nötfärs (ca 10 %) 55 g Morot ...
Fläskkarré med skånsk potatis Betyg: 4.5 av 5 Pris per kg: ca 19 kr (maj 2013) Innehåller gluten och mjölkprotein Ger ca 5 port. Ingrediens Mängd Fläskkarré (benfri) 55 g Potati...
En av de viktigaste delarna av mitt projekt är fixad - jag har lagat maten! I tisdags införskaffade jag alla ingredienser efter en noggrannt utformad handlarlista och i onsdags och torsdags var det matlagning för fulla muggar. 4-5 timmars arbe...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 | |||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 | 29 |
30 |
31 |
|||||
|