Direktlänk till inlägg 28 januari 2013
Efter ett handledarmöte idag står det mer eller mindre klart att en ändring i min projektplan kommer att genomföras. Detta gäller miljöperspektivet som jag uttryckt min oro för tidigare. Att skaffa fram siffror för utsläpp kan bli mycket svårt i förhållande till vad det säger allmänheten. Alltså: svårt att få fram och svårt att tyda. Däremot vill jag inte ta bort perspektivet då detta skulle sänka kvaliteten på mitt projekt. Istället tänkte jag satsa på att, via kontakt med de företag som är ansvariga för de varor som ingår i mina recept, ta reda på vilka krav de ställer på exempelvis ekologisk mjölk. På så sätt kan jag lista hur mina mer miljövänliga recept spar på miljön. Så blir det också mer konkret för den som vill följa recepten på vilket sätt han eller hon är klimatsmart
Rotkojs med fläskkarré Betyg: 3.8 av 5 Pris per kg: ca 28 kr (maj 2013) Fritt från gluten, innehåller mjölkprotein Ger ca 5 port. Ingrediens Mängd Kålrot 220 g ...
Sjömansbiff Betyg: 4.4 av 5 Pris per kg: ca 22 kr (maj 2013) Fritt från gluten och mjölkprotein Ger ca 6 port. Ingrediens Mängd Nötfärs (ca 10 %) 55 g Morot ...
Sejgratäng med ärtpuré Betyg: 3.9 av 5 Pris per kg: ca 19 kr (maj 2013) Fritt från gluten, innehåller mjölkprotein Ger ca 6 port. Ingrediens Mängd Sejfilé (fryst) 30 g Potatis ...
Fläskkarré med skånsk potatis Betyg: 4.5 av 5 Pris per kg: ca 19 kr (maj 2013) Innehåller gluten och mjölkprotein Ger ca 5 port. Ingrediens Mängd Fläskkarré (benfri) 55 g Potati...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 | 29 |
30 |
31 |
||||||
|