Direktlänk till inlägg 11 januari 2013
Barnmatsprojektet rullar sakta men säkrt på. Tyvärr går det kanske mest sakta. Ett mer flexibelt schema ger dock mer möjlighet att komma framåt med projektet denna termin.
I bestämningen av prtionsstorlekar har stött på lite problem. Jag har därför lämmnat det kapitlet för ett tag och istället börjat titta på lämpliga råvaror och rätter. Det riktigt tunga arbetet börjar när det är dags för balanseringen av näringsinnehållet i recepten. För att inte tala om studeringen av råvarornas miljöpåverkan, vilket skulle kunna vara ett helt projektarbete i sig.
Rotkojs med fläskkarré Betyg: 3.8 av 5 Pris per kg: ca 28 kr (maj 2013) Fritt från gluten, innehåller mjölkprotein Ger ca 5 port. Ingrediens Mängd Kålrot 220 g ...
Sjömansbiff Betyg: 4.4 av 5 Pris per kg: ca 22 kr (maj 2013) Fritt från gluten och mjölkprotein Ger ca 6 port. Ingrediens Mängd Nötfärs (ca 10 %) 55 g Morot ...
Sejgratäng med ärtpuré Betyg: 3.9 av 5 Pris per kg: ca 19 kr (maj 2013) Fritt från gluten, innehåller mjölkprotein Ger ca 6 port. Ingrediens Mängd Sejfilé (fryst) 30 g Potatis ...
Fläskkarré med skånsk potatis Betyg: 4.5 av 5 Pris per kg: ca 19 kr (maj 2013) Innehåller gluten och mjölkprotein Ger ca 5 port. Ingrediens Mängd Fläskkarré (benfri) 55 g Potati...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 | 29 |
30 |
31 |
||||||
|