Direktlänk till inlägg 25 april 2013
Den tredje och sista temadagen inleddes med en kontrollräkning av det jag kommit fram till under gårdagen, vilket var tur eftersom allt inte stämde till 100 %. Nu är det i vilket fall fixat och ska stämma bra. Utöver detta snickrade jag under förmiddagen ihop en bra omslagsbild till min projektrapport, uppdaterade bloggen och skrev lite på sagda rapport. Eftermiddagen fortsatte med ännu mer rapportskrivande, men projektrapporten är inte i närheten av klar än.
Dessa tre temadagar har varit enormt nyttiga för mig då jag verkligen har lagt ner all avsedd tid på mitt projektarbete. Nu när jag verkligen kommit igång och är inne i ett stim ska jag se till att fortsätta jobba aktivt med projektet för att det ska finnas tid och möjlighet att göra korrigeringar på slutet om detta skulle behövas.
När inga praktiska moment kan genomföras ska jag fortsätta med rapportskrivandet så att det inte blir hängande. Keep it up! :)
Rotkojs med fläskkarré Betyg: 3.8 av 5 Pris per kg: ca 28 kr (maj 2013) Fritt från gluten, innehåller mjölkprotein Ger ca 5 port. Ingrediens Mängd Kålrot 220 g ...
Sjömansbiff Betyg: 4.4 av 5 Pris per kg: ca 22 kr (maj 2013) Fritt från gluten och mjölkprotein Ger ca 6 port. Ingrediens Mängd Nötfärs (ca 10 %) 55 g Morot ...
Sejgratäng med ärtpuré Betyg: 3.9 av 5 Pris per kg: ca 19 kr (maj 2013) Fritt från gluten, innehåller mjölkprotein Ger ca 6 port. Ingrediens Mängd Sejfilé (fryst) 30 g Potatis ...
Fläskkarré med skånsk potatis Betyg: 4.5 av 5 Pris per kg: ca 19 kr (maj 2013) Innehåller gluten och mjölkprotein Ger ca 5 port. Ingrediens Mängd Fläskkarré (benfri) 55 g Potati...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 | 13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 | 24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
||||||||
|